Előkészítés: Felforralunk 4 dl tejet. A maradék tejet a pudingporral, a cukorral simára keverjük, majd folyamatos kevergetés mellett a forró tejbe csorgatjuk, és sűrűre főzzük. A tűzről levéve hozzáadjuk a tojáslikőrt, és langyosra hűtjük.
Elkészítés: A csokoládé-tojásokat tojástartóba ültetjük, a tetejükön kb. 1 cm-es lyukat készítünk. A még folyékony pudingot nyomózsákba szedjük, és a csokoládétojásokba nyomjuk. A megtöltött tojásokat 5-6 órán át hűtőszekrényben dermesztjük. Tálalás előtt a tetejét körben letörjük, hogy a puding szépen előtűnjön, esetleg csokoládéreszelékkel díszíthetjük.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 6 óra múlva
1 darab: 170 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.