Előkészítés: Felforralunk 4 dl tejet. A maradék tejet a pudingporral, a cukorral simára keverjük, majd folyamatos kevergetés mellett a forró tejbe csorgatjuk, és sűrűre főzzük. A tűzről levéve hozzáadjuk a tojáslikőrt, és langyosra hűtjük.
Elkészítés: A csokoládé-tojásokat tojástartóba ültetjük, a tetejükön kb. 1 cm-es lyukat készítünk. A még folyékony pudingot nyomózsákba szedjük, és a csokoládétojásokba nyomjuk. A megtöltött tojásokat 5-6 órán át hűtőszekrényben dermesztjük. Tálalás előtt a tetejét körben letörjük, hogy a puding szépen előtűnjön, esetleg csokoládéreszelékkel díszíthetjük.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 6 óra múlva
1 darab: 170 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.