Elkészítés: A piskótát megsütöm úgy, hogy a 6 tojás sárgáját habosra kavarom a cukorral, majd hozzászitálom a liszt, kakaó és sütőpor keverékét. Ehhez forgatom a sóval kemény habbá vert tojásfehérjéket. 160 fokon sütöm, kb. 30-40 percig.
A vaníliapudingot 4 dl tejjel és 3 kanál cukorral megfőzöm, hagyom kihűlni, majd hozzákavarom a vajat. Az étcsokis pudingot 6 dl tejjel és 3 kanál cukorral megfőzöm, és még forrón az étcsokit belerakom, majd a rumot is. A diót durvára töröm és megpirítom.
A kihűlt piskótát kettévágom, megkenem a vaníliás pudinggal, majd felkockázom, vagy pohárral kiszurkálom. Minden adagnak szórok a tetejére mazsolát, pörkölt diót, és nyakon öntöm az étcsokis pudinggal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.