Elkészítés:
A tésztához a tojásokat 5 dkg margarinnal, 10 dkg cukorral, mézzel, sütőporral gőz felett kikeverjük. Még melegen hozzáadunk 40 dkg lisztet. Megkenjük margarinnal a tepsi hátoldalát, és a három részre osztott, kinyújtott tésztát egyenként megsütjük.
A krémhez megfőzzük a tejet és 10 dkg lisztet. Egy tálban 20 dkg cukrot, 20 dkg margarint kikeverünk. Ha kihűlt a krém, a kettőt összekeverjük. A három kisült lap közé kenjük a krémet.
A csokimázhoz 20 dkg cukrot 4 dkg kakaóval és 3 evőkanál forró vízzel gőz felett megfőzzük. A süti tetejére kenjük. Hideg helyen dermedni hagyjuk, szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.