Elkészítés: A pudingokat külön-külön megfőzzük. Egy tál aljára letesszük a babapiskóta egy részét, amit meglocsolunk az édes és meleg kávéval (cappuccinóval), ráöntjük a csokis - vagy tetszőlegesen a vaníliás - pudingot, majd újra babapiskotát teszünk, amit előzőleg kávéba mártunk, erre öntjük a maradék pudingot, és a piskóta maradékával díszítjük. Tetszőlegesen lehet gyümölcspudinggal készíteni, és gyümölcsszirupba mártani a piskótákat. Érdemes kipróbálni, mert olcsó és nem időigényes.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.