Elkészítés: A 3 csomag vaníliás pudingport 25 dkg cukorral és 7,5 dl tejjel (nem tévedés) folytonos keverés mellett sűrűre főzzük, majd hagyjuk kihűlni. 30 dkg margarint habosra keverünk, a pudinghoz keverjük, majd a krémet 3 részre osztjuk. Az 1. krémbe 15 dkg darált kekszet rakunk. A 2. krémbe 15 dkg pörkőlt darált diót rakunk. A 3. krémbe 10 dkg kókusz reszeléket keverünk. Egy kerek tortaforma aljára rétegezzük a krémet. Először az 1. krém jön, erre következik a 2., majd a 3. krém. A tetejére tejszínhabot rakunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.