Elkészítés: A lisztet, a porcukrot, a fahéjat és a szódabikarbónát összekeverjük. A mézben felolvasztjuk a margarint, majd a fűszerekkel elkevert liszthez öntjük, és beleütünk 1 tojást. A kapott lágy tésztát tálba tesszük, többször körbefolpackozzuk, és szobahőmérsékleten! egy napig állni hagyjuk. Másnap 4 mm vékonyra nyújtjuk, kiszaggatjuk és megsütjük. Tojásfehérjével elkevert porcukorral - esetleg ételfestékkel színezve - díszíthetjük is.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.