Elkészítés: A mellfilét apró, kb. 1x1 cm-es kockákra vágom. A lisztbe belekeverem a fűszereket. A húskockákat alaposan beleforgatom úgy, hogy minden kis darabka körben lisztes legyen. Bő, forró olajban megsütöm.
Igyekszem úgy beletenni az olajba, hogy minél kevesebb kocka legyen összetapadva a liszt miatt. Egy szűrőlapáttal kevergetem, hogy a darabkák szétváljanak. Kissé ropogósra sütöm, és konyhai papírtörlőre szedem ki, hogy a fölösleges olajat felszívja.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.