Elkészítés: Fogyasztás előtti este a pulykamelleket felszeletelem, besózom, borsozom. Egy mély tálba teszem, a fokhagymát rányomom, majd annyi tejet öntök rá, hogy a húst teljesen ellepje. A fogyasztás előtt kb. két órával a szeleteket kiszedem a tejből, lisztben megforgatom, kis olajban hirtelen megsütöm mind a két oldalán, hogy rásüljön a liszt. Ezután a szeleteket visszateszem a tejbe, kicsi szerecsendiót teszek rá, és közepesen meleg sütőbe teszem. Lassú lángon addig sütöm, amíg a tej elforr (kb. 1 óra). Ezt követően kiveszem a sütőből és rászórom a reszelt sajtot. Még finomabb, ha füstölt sajtot teszünk rá. Addig sütjük, amíg a sajt ráolvad.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.