Elkészítés: A húst megmossuk, csíkokra vágjuk. Besózzuk, borsozzuk, megszórjuk a kívánt fűszerekkel és egy kis olívaolajjal. Néhány percig állni hagyjuk.
Serpenyőben olívaolajat melegítünk, és elkezdjük sütni a húst, időnként megkeverjük.
Fokhagymát pucolunk, apróra vágjuk/összezúzzuk. A paradicsomot forró, majd jéghideg vízbe mártva megszabadítjuk a héjától, aztán cikkekre vágjuk. A paprikát karikára vágjuk. Az olívabogyót lecsöpögtetjük, és esetleg kettévágjuk.
Amikor a hús már majdnem megsült, akkor teszünk hozzá kb. 1-2 evőkanál főzőmargarint, hogy finomabb szaftja legyen. Ugyanekkor tesszük hozzá az előbb elkészített adalékokat. Készre sütjük.
Köretként én tricolor orsótésztát szoktam hozzá adni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.