Vágjuk a nyakat 4-5 cm-es darabokra. Sózzuk, borsozzuk meg, majd a serpenyőben felforrósított olajon pirítsuk meg. Tegyük át egy lábosba, öntsük fel 4 dl vízzel és az alaplével, adjuk hozzá a zsályát, és főzzük 2-2,5 órán át.
Szeleteljük fel a zöldségeket. A serpenyőben visszamaradt zsiradékon, kis lángon pirítsuk meg a répát, a zellert és a fokhagymát. Adjuk hozzá a gombát és a pórét, és pirítsuk együtt további 1 percig.
Mielőtt a hús megpuhul, engedjük fel a pirított zöldségeket levessel. Forraljuk 3 percig, sózzuk, borsozzuk meg, és forraljuk fel. Adjuk hozzá az apróra tört spagettit, főzzük 7 percig, majd keverjük bele a zöldborsót is, és főzzük még 3 percig. Díszítsük a felaprított zöld fűszerekkel.
Fotó: Tucsek Tünde
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.