Vágjuk a nyakat 4-5 cm-es darabokra. Sózzuk, borsozzuk meg, majd a serpenyőben felforrósított olajon pirítsuk meg. Tegyük át egy lábosba, öntsük fel 4 dl vízzel és az alaplével, adjuk hozzá a zsályát, és főzzük 2-2,5 órán át.
Szeleteljük fel a zöldségeket. A serpenyőben visszamaradt zsiradékon, kis lángon pirítsuk meg a répát, a zellert és a fokhagymát. Adjuk hozzá a gombát és a pórét, és pirítsuk együtt további 1 percig.
Mielőtt a hús megpuhul, engedjük fel a pirított zöldségeket levessel. Forraljuk 3 percig, sózzuk, borsozzuk meg, és forraljuk fel. Adjuk hozzá az apróra tört spagettit, főzzük 7 percig, majd keverjük bele a zöldborsót is, és főzzük még 3 percig. Díszítsük a felaprított zöld fűszerekkel.
Fotó: Tucsek Tünde
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.