Elkészítés: A húst kiverjük, sózzuk, borsozzuk, meghintjük szárított kakukkfűvel, majd lisztbe forgatva, kevés olaj és olvasztott vaj keverékében mindkét oldalukat pirosra sütjük. A maradék zsiradékon üvegesre pároljuk az apróra vágott hagymát és a zúzott fokhagymát, rátesszük a megtisztított, alaposan lecsepegtetett gombát, és megpirítjuk. Felöntjük a kevés vízzel felhigított paradicsompürével és a borral, egy kicsit összeforraljuk és beletesszük a kisütött húsdarabokat. A mártásba beletesszük a reszelt citrom- és narancshéjat, aki édesebben szereti a paradicsomos ételeket, tegyen bele egy kevés cukrot. Körülbelül 45 percig pároljuk (nagyon lassú tűzön) amíg a hús teljesen megpuhul. Ha a mártás nagyon besűrűsödne, egy kevés borral, vagy vízzel higíthatjuk. A végén keverjük bele a finomra vágott petrezselymet. Tálalhatjuk rizzsel vagy burgonyafánkkal, de egyszerű sós vízben főtt burgonyával is finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.