Elkészítés: A pulykamellfilét szeletekre vágjuk, majd kicsit kiklopfoljuk, ízlés szerint fűszerezzük, azután kevés olajon megsütjük. A mártáshoz a garnélarákot apróra vágott vöröshagymával margarinon megpirítjuk, miután a leve elpárolgott, liszttel megszórjuk (stauboljuk). Alacsony lángon pirítjuk tovább, hogy le ne égjen, majd paradicsompürét és préselt fokhagymát adunk hozzá, oregánóval fűszerezzük. Tovább kevergetjük, majd erőleves kockából főzőtt lével felengedjük ízlés szerint, azután összeforraljuk. Ha túl fokhagymás lenne, felengedhetjük még erőleves lével, vagy adhatunk hozzá egy kevés ketchupot (úgy édesebb lesz). Rizzsel és a hússal tálaljuk.
Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.