Előkészítés:
A répát és a káposztát megtisztítjuk, megmossuk, lereszeljük, vagy vékony csíkokra vágjuk. Az ananászt lecsepegtetjük, és apróra vágjuk. A salátát megmossuk, megszárítjuk. A diót durvára vágjuk.
Elkészítés:
A kenyeret megkenjük vajjal, és kettévágjuk. Ráfektetjük a salátaleveleket 8 fél kenyérre. A salátára szórjuk a répát, a káposztát és a diót. A szalámit kissé összecsavarjuk, és a zöldségekre tesszük. Megszórjuk ananásszal. Egymásra teszünk két megrakott kenyeret, és befedjük egy üres kenyérrel. Kissé összenyomkodjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.