Elkészítés: A pulykamellet felszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. Kevés olívaolajon fehérborral megdinszteljük az apróra vágott savanyúkáposztát, 1 szál reszelt sárgarépát és a lereszelt alma felét. Csipet sóval és őrölt borssal ízesítjük. Ha kihűlt, eloszlatjuk a húsokon, feltekerjük, megtűzzük fogpiszkálóval. Minden oldalát átsütjük kevés olajon, majd kevés fehérbort öntünk alá, és 15 percig pároljuk, amíg a bor elfogy alóla. A szószhoz olívaolajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát, lereszelt sárgarépát, az alma másik felét, kevés fehérborban. Őrölt bors, só, kevés cukor, majoranna kerül bele. Ha már elég puha, tejföllel, étkezési keményítővel sűrítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.