Elkészítés: A spenótot megmossuk, a száraitól megtisztítjuk, kevés olívaolajon a 2 gerezd zúzott fokhagymával megpároljuk, hagyjuk, hogy a leve elfőjön, majd mikor kicsit hűlt, az összemorzsolt márványsajttal elkeverjük.
A sütőt 180 °C-ra (gázsütő 2. fokozat) előmelegítjük.
A hússzeleteket finoman kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, a maradék zúzott fokhagymával bedörzsöljük, majd ráterítjük a spenótot, és feltekerjük, hústűvel fixáljuk.
A húsokat tűzálló tálba tesszük, aláöntjük a bort, és lefedve 40 percig sütjük, majd levesszük a fedőt vagy alufóliát, és megpirítjuk kissé a tekercseket.
Salátával, krumplipürével, de akár párolt zöldségekkel vagy rizzsel is tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.