Elkészítése:
Tészta: 6 tojás fehérjét gőzön keményre felverünk 21 dkg cukorral. Levesszük, és hozzákeverjük a 6 tojás sárgáját, amelyet előtte habosra kevertünk. Hozzáadunk 4 csomag puncs pudingport, és lassan megsütjük.
Krém: 25 dkg margarint 20 dkg porcukorral jól elkeverünk. Egy dió nagyságút elveszünk belőle, és annyi lisztet teszünk hozzá, amennyit kíván, és ezt addig pirítjuk, amíg kifehéredik, majd tejjel feloldva addig főzzük, amíg pépes lesz. Hozzákeverjük a 3 tojás sárgáját is. Ha kihűlt egybekeverjük a kikevert margarinnal. Ez a krém a két tészta közé kerül.
Máz: 3 tojás fehérjéből gőz fölött habot keverünk, a tészta tetejére kenjük, arra csokireszeléket szórunk.
(Bármilyen pudingporból készíthetjük, nagyon reprezentatív és finom süti, 20 éve sütöm, és még mindig menő.)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.