Kettő darab piskótát sütünk 20x25 ös téglalap alakú tepsibe. Piskóta elkészítése: Előmelegítjük a sütőt 160 fokra állítjuk. 6 db tojást ketté választunk , a fehérjéhez adunk 120 g cukrot. A fehérjét robotgéppel kemény habbá verjük. A sárgákat kézi habverővel kicsit felverjük. Innen már csak spatulával dolgozunk tovább. A sárgáját spatulával óvatosan hozzákeverjük a fehérjéhez.Mikor márványos színű kettő részletben beleszitáljuk a lisztet és óvatosan spatulával középről indulva kifelé keverjük , így egy csomómentes tésztánk lesz. Kivajazott, sütőpapírral bélelt 20x25-ös tepsibe tesszük a tésztát , és alsó-felső sütésen 30-40 percig készre sütjük. Mikor megsült, hagyjuk kihűlni egy enyhén lisztezett felületen, fejjel lefelé fordítva.Sütünk egy újabb piskótát, ez lesz a töltelék alapja. A fent leírtak és arányok alapján. Miután kihűltek a piskóták, az egyiket felkockázzuk és hozzáadjuk a lekvárt, a sütő likőrt, a kakaóport és a porcukrot. Ezt kézzel összedolgozzuk. A másik kihűlt piskótát ketté vágjuk és az alsó lapot megkenjük barack lekvárral. Ezután ráhelyezzük a tölteléket és eligazgatjuk . Erre ráhelyezzük a másik piskóta lapot . A mázhoz a porcukrot, a színezékkel és vízzel elkeverjük csomómentesre. Ezt ráöntjük a süti tetejére és szépen egyenesre eligazgatjuk. Hűtőbe tesszük fél órára , hogy összeérjenek az ízek és a cukor is dermedjen kicsit. Jobb lenne ha egy éjszakát tudna állni, de nálunk ilyen még nem volt! Így is testőrként állok a hűtő előtt , hogy férjem legalább fél óráig hagyja békén a sütit. Szóval nálunk minden sütés egy élménnyel és drámával bővül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.