Elkészítés: A lisztben elmorzsolom a margarint, hozzáadom a sót, a porcukrot, a vaníliás cukrot és a sütőport. Ezután belerakom a tojássárgájákat, és apránként teszem hozzá a tejet, hogy jól összeálljon a tészta. Lehet tej helyett tejfölt is használni. Berakom a hűtőbe legalább 1 órára, de akár 12 órára is lehet. Nyújtás előtt a sütőmet bekapcsolom 185 fokra. Két részletben nyújtom ki, és nagyobb pogácsaszaggatóval korongokat szaggatok, és sütőpapíros tepsiben, szép zsemleszínűre sütöm őket. 8-10 perc alatt megsül egy adag.
A pudingporból és a tejből a porcukorral kemény pudingot főzök, és ha kihűlt, összekeverem a margarinnal. Én botturmixal szoktam, mert elég kemény, és így habos krémet kapok. Miközben keverem, még rumot is adok hozzá, és kostólgatom. Hűtőben jól lehűtöm. A korongokat betöltöm a pudinggal, és tortabevonót olvasztok fel gőz fölött, majd olajat rakok bele, és ezzel díszítem a tetejét. Bármilyen ízű pudinggal meg lehet tölteni. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.