Elkészítés: A tészta hozzávalóit egy tálban jól összegyúrjuk. Hagyjuk picit pihenni, pont elég neki annyi pihenő, míg a tölteléket elkészítjük.
A sonkát, a paprikát és a póréhagymát apróra daraboljuk, a bacont egy kicsit megpirítjuk. A sajtot lereszeljük. Egy tálba tesszük a tejfölt, hozzáadjuk a többi hozzávalót, sózzuk, és jól összekeverjük.
A tésztát 6 egyenlő részre osztjuk, kicsit kinyújtjuk, teszünk bele 1 púpos evőkanálnyit a töltelékből, majd a széleit összecsípjük, kicsit lapítjuk, és egy teflon serpenyőben (olaj nem kell hozzá) pár perc alatt megsütjük előbb az egyik, majd a másik oldalát is, ez kb. 3-4 perc.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.