Elkészítés: Egy tepsibe - vagy őzgerincformába - sütőpapírt teszek, a sütőt előmelegítem. A mazsolát vízbe áztatom, a diót és a csokit felaprítom (úgy 1-1 marékkal).
Nagyon kevés lisztet félreteszek, amiben majd megforgatom a belevalókat. A többi hozzávalóból piskótatésztát készítek.
A mazsolát lecsepegtetem, majd a dióval és a csokival együtt meggörgetem egy kevés lisztben, majd belekeverem a piskótatésztába, és mehet is a sütőbe. Úgy sütöm, mint a piskótát. Kb. 20 percre van szüksége. Tűpróbával ellenőrzöm, megsült-e.
A tetejére most reszelt dió-csoki keveréket szórtam, amíg még meleg volt a tészta. Így a csoki kicsit rá is olvadt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.