Elkészítés: A tésztához a tojásfehérjéket a cukorral és a sóval kemény habbá verjük, majd a lisztet, a sütőport és a kókuszreszeléket hozzákeverjük. Kb. 27 x 35 cm-es tepsibe sütőpapírt teszünk, beleöntjük a tésztát, és 180 fokon 20 percig sütjük.
A krémhez a tojássárgákat a tejjel, a cukorral, a mandulaaromával és a pudingporral, valamint az őrölt mandulával összekeverjük, és összefőzzük. Ha kihűlt, akkor a margarinnal és a zselatin fix-szel robotgép segítségével kikeverjük, rákenjük a tészta tetejére, és megszórjuk a kókuszreszelékkel, őrölt mandulával.
Hűtőben dermesztjük, majd szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.