Elkészítés: A pác hozzávalóit alaposan összekeverjük, a húskockákat beleforgatjuk, akkora edénybe tesszük, hogy levegővel ne érintkezzen, lezárjuk, és legalább egy éjszakán át a hűtőben tartjuk. Serpenyőt forrósítunk, a húst a páccal együtt beledobjuk, állandó forgatás közben, hogy a méz ne égjen meg, de a húskockákra rákaramellizálódjon, megpirítjuk, majd a bor felével felöntjük, és fedő alatt párolni kezdjük, rendre pótolva az elfőtt bort. Mikor megpárolódott, a leve kb. 1 dl-re besűrűsödött, 3 evőkanál vízben feloldjuk a keményítőt, a húshoz öntjük, és max. 2 percig lassan forraljuk. Szép barna, selymes, rafinált ízkölteményt kapunk a porhanyós, omlós, káprázatos pulykakockákhoz. Sütőben sült burgonyás lepénnyel tálaljuk. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.