Elkészítés: A vékonyra szeletelt húst kiklopfoljuk, sózzuk, bepanírozzuk, és forró zsiradékban megsütjük.
Ezután egy jénait kibélelünk a vékonyra szeletelt szalonnával úgy, hogy a szélei jól kilógjanak. A szalonnára egy sor vékonyra szeletelt sajtot teszünk, rá a rántott húst, majd a tejfölt. Ezt addig ismételjük, amíg a hozzávalók el nem fogynak. A végén ráhatjuk a tetejére a szalonnát, és addig sütjük, míg a szalonna megpirul.
Tányérra borítjuk úgy, hogy az alja kerüljön felülre. Úgy szeleteljük, mint a tortát.
Burgonyával és zöldséggel tálaljuk. Hidegen és melegen is ízletes.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.