Elkészítés: A felszelt kolbászt 1 dl étolajban kissé megpirítom, a kolbászt egy tálra szedem. A visszamaradt kolbászolajat a 4 dl tejföllel és a 3 nyers tojással simára keverem, ha sótlan, sózom. Egy közepes méretű tepsit kivajazok, majd zsemlemorzsával vékonyan megszórom. Majd a következőképpen rétegezem:
-egy sor szeletelt burgonya(sózni lehet)
-egy sor pirított kolbász
-egy sor főtt, szeletelt tojás
-tejfölös szósszal meglocsolom, majd jöhet az újabb rétegezés a fentiek szerint újra
A legfelső réteg burgonya legyen, erre pedig tejfölös szósz kerül. Végül zsemlemorzsával megszórom. Előmelegített sütőben 180 fokon 30-40 percig sütöm. Találáskor tejfölt kínálok hozzá..
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.