Elkészítés: A burgonyát héjában megfőzzük, majd a héját lehúzzuk, vékonyabb karikákra szeleteljük.
A füstölt kolbászt felkarikázzuk, az olajon kissé megfuttatjuk, de nem pirítjuk! A tejfölt 1 egész tojással és az ételízesítővel összekeverjük. A 6 db tojást héjában megfőzzük, majd megpucoljuk, felszeljük.
A tepsit margarinnal kikenjük, zsemlemorzsával megszórjuk. Egy sor burgonyát és kolbászkarikát lerakunk, egy kis zsiradékkal meglocsoljuk, amiben sült a kolbász, majd tojásszeletek és tejföl következik. Minden sort enyhén meghintjük sóval. A tetejére burgonya kerül, amit a maradék tejföllel meglocsolunk.
180 fokra előmelegítjük a sütőt, és szép arany barnára sütjük kb. 20 perc alatt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.