Elkészítés: A csirkemellet szétnyitottam, kiklopfoltam, szárnyas fűszerkeverékkel, sóval és fehérborssal megszórtam. A hússzeleteket kiolajozott tepsibe raktam, és megkentem mustárral.
Az csirkemellekre tettem a szeletelt bacont, paprikát /kaliforniai és csípős/ és újhagymát, betakartam 1-1 szelet sonkával, megkentem tejföllel, és a végén megszórtam reszelt trappista sajttal.
Az egészet sütőben szép pirosra sütöttem 35-40 perc alatt.
Zöldséges rizst készítettem mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.