Elkészítés: A kifliket felkarikázzuk, majd forró tejjel leöntjük, és hagyjuk, hogy jól megszívja magát. Közben keményre főzzük a 4 darab tojást.
A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük. A hagymát felkockázzuk, kevés olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a gombát, sózzuk, meghintjük pirospaprikával, és pörköltnek megfőzzük.
Kiolajozunk egy tűzálló edényt, kibéleljük egy sor levétől lecsorgatott kiflivel, erre egy sor karikára vágott keménytojást terítünk, végül befedjük a gombapörkölttel. Megöntözzük tejföllel, és az egészet lefedjük kiflikarikákkal.
Forró sütőben pirosra sütjük, de tálalás előtt reszelt sajttal hintjük meg a tetejét, amely szépen ráolvad.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.