A halfilét késsel tisztítsuk meg, mossuk át, csepegtessük le, végül papírtörlőn szárítsuk meg. Tegyük egy tálba a szétzúzott fokhagymagerezdeket, az apróra vágott petrezselyemzöldet és az olajat, alaposan keverjük össze, majd hagyjuk állni. A burgonyát tisztítsuk és mossuk meg, végül szeleteljük fel vékony karikákra.
Miután előkészítettük a hozzávalókat, egy tűzálló tálba tegyük bele a burgonyaszeletek felét. Sózzuk meg, majd csepegtessük le a fokhagymás-olajos mártással. A halfiléket sózzuk és borsozzuk meg.
A halszeleteket osszuk el a burgonyaágyon, majd tegyük rá a megmaradt krumplit. Öntsük rá a maradék fokhagymás szószt. Ütögessük meg az edényt, hogy az alapanyagok között rekedt levegő távozzon.
A rakott burgonyát szórjuk meg reszelt sajttal, és tegyük a 200 fokra előmelegített sütőbe. Süssük 20-25 percig, majd szeleteljük fel adagokra. Zöldsalátával vagy ízlésünk szerint főtt zöldséggel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.