Előkészítés:
A csülköt megmossuk, hideg vízbe tesszük, és puhára főzzük. A megfőtt csülköt a főzőléből kivesszük, kihűtjük, kicsontozzuk, és kockára vágjuk. A karalábét megtisztítjuk, és apró kockákra vágjuk. A petrezselymet megmossuk, felaprítjuk.
Elkészítés:
1. Nagy serpenyőben felmelegítjük az olajat, beletesszük a kalarábét, a petrezselymet, megsózzuk, és kb. fél dl vízzel felöntve, kevergetve puhára pároljuk.
2. A sütőt 200 fokra előmelegítjük. Tűzálló tálban a karalábét és a főtt csülköt egymásra rétegezzük, meglocsoljuk a tejföllel, és a sütőben kb. 20 perc alatt átsütjük. Forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.