Elkészítés: Megtisztítjuk, megmossuk a zöldségeket. A csirkemellféléket lapjában félbevágjuk. A karalábé egészséges zöldjét vastagabb metéltre összevágjuk, a vastag erek nélkül. A karalábék zsengéjéből 12 korongot vágunk. A visszamaradt karalábét metéltre vágjuk.
Sós vízben a korongokat megfőzzük, majd félretesszük. A főzőlevet is félretesszük.
Vajon megfuttatjuk a metéltre vágott karalábét, rátesszük a gorombára vágott hagymát. Sózzuk, borsozzuk, és kevés főzőlé hozzáadásával pároljuk. Amikor félig puha, rátesszük a leveleket és a metéltre vágott paprikát. Ha szükséges, teszünk rá még főzőlevet is. Amikor roppanósan puha, ráöntjük a tejszínt, összeforraljuk és félretesszük.
A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, és olajon megsütjük.
Tálaláskor a tányérra teszünk a tejszínes karalábéból, ráhelyezünk 1-1 korong főtt karalábét, arra sült húst rakunk, majd ismét karalábé és hús következik. A tetejére szép karalábészeletet tehetünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.