Elkészítés: A szóját dupla mennyiségű ételízesítős vízbe áztatjuk kb. 20 percre. Közben a karalábékat megtisztítjuk, kockákra vágjuk és félpuhára pároljuk. A hagymát, paprikát, paradicsomot karikákra vágjuk.
Egy tepsibe vajdarabkákat teszünk, lerakjuk hagymakarikákkal, erre kerülnek a paprika karikák, majd a paradicsom, ezután a karalábé, és erre jön a szója, amit előzőleg jól kinyomkodunk. Ezt így folytatjuk, a legtetejére szója kerül.
A 0%-os joghurtot elkeverjük a lereszelt sajt kb. felével, sóval vagy ételízesítővel, (ha túl szilárd, hígítsuk tejjel, az a jó, ha inkább egy kicsit hígabb állagú), és öntsük a rakott zöldségekre. Ezután rászórjuk a maradék reszelt sajtot, letakarjuk alufóliával, és előmelegített sütőbe dugjuk. Kb. 35-40 perc után vegyük le az alufóliát, és még 15-20 percig süssük, hogy a sajt szép barnásra, ropógosra süljön.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.