Elkészítés: A karfiolt a zöldjétől megtisztítom, rózsáira szedem, és egy kis ételízesítős vízben megfőzöm.
Egy cseréptálat egy kis zsírral kikenek, megszórom zsemlemorzsával. Erre szedem ki szűrőlapáttal a karfiolt. A darált húsból a szokásos módon a hagymákkal pörköltet készítek, ebbe teszem a nyers rizst, felöntöm a rizsmennyiség kétszeresével vízzel, és készre főzöm.
A karfiolra locsolok egy kis tejfölt, aztán rásimogatom a darált húsos rizst, majd ráteszem a maradék tejfölt. Ha van egy kis kolozsvári szalonna, azzal lehet díszíteni a tetejét, mutatós, és persze meg is lehet enni ! :-)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.