Elkészítés: A karfiolt félkeményre főzöm tejes, sós vízben, egy kis szerecsendióval. A szójagranulátumot beáztatom és ízesítem. Jénaiba rétegezem a karfiolt és a szóját, majd elkészítem a mártást: olajat öntök egy teflonba, folyamatosan kevergetve hozzáteszem a lisztet, utána a kefírt. Jó összekeverem, majd megvárom, hogy hűljön kicsit, és hozzáadom a felvert tojást, visszateszem a tűzre. Megsózom, borsozom, kevergetem, amíg kicsit sűrűsödik, majd ráöntöm a 10 perc alatt elkészített öntetet a karfiolra, és a sütőbe teszem. 25 perc alatt 200 fokon megsütöm. Nagyon finom és laktató.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.