Elkészítés: A krumplit héjában megfőzzük. Kuktában első szisszenéstől számítva 5 perc. Meghámozzuk, majd hagyjuk kihűlni.
A hagymát finomra vágjuk, majd az olajon megpároljuk. Hozzátesszük a darált húst, a fokhagymát, a zöldségkeveréket, sót, borsot, majd erős tűzön lepirítjuk. A tejfölt elkeverjük a liszttel és kevés folyadékkal, behabarjuk vele a húst.
Egy tepsit kikenünk zsiradékkal és meghintjük zsemlemorzsával.
Belekarikázunk egy sor krumplit, megsózzuk, majd rákarikázunk egy rétegben cukkinit. Ezt a húsos ragu felével megkenjük, majd megismételjük a rétegezést.
Sütőben 180 fokon 30 perc alatt pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.