Elkészítés: A krumlit héjában megfőzöm, pucolom, szeletelem. A hagymát, fokhagymát apróra vágom, olajon megpirítom, hozzáadom az összedarabolt konzevhúst, ami lassan megolvad, szétfolyik. Só, bors, meg olyan fűszer kerül bele, ami még eszembe jut, egy rottyintás. Ha kicsit kihűlt, belekeverem a telfölt.
A tepsit kikenem vajjal, majd jön egy réteg krumpli, erre kenek húskrémet, majd krumpli, húskrém, amíg elfogy. A tetejére krumpli kerül, lehet rá sajtot reszelni, vagy tejfölt kenni.
Savanyúval nagyon finom!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.