Elkészítés: A megmosott burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk, még melegen áttörjük, s hozzáadjuk a vajat, a lisztet, a sót és a tojássárgáját, jól összedolgozzuk. A masszából nudlikat formálunk, s lobogó vízben kifőzzük, lecsegtetjük.
A nudli felét kivajazott tepsibe rakjuk, rászórjuk az apróra vagdalt húsos nyers szalonnát, rásimítjuk a tojásokkal, kaporral elkevert túrót. A maradék nudlival és szalonnával befedjük, meglocsoljuk a tejföllel, és reszelt sajtot szórunk rá.
Forró sütőben kb. 20 percig sütjük, majd melegen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.