Elkészítés: A tésztát sós vízben kifőzzük, közben a hagymát és a zöldpaprikát felaprítjuk, majd egy kevés olajon megfuttatjuk. A hámozott, felkockázott padlizsánt a hagymára tesszük, majd mellédobjuk a hámozott, felaprított paradicsomot, a fokhagymát és a fűszereket. Körülbelül 15 percig pároljuk. A kifőtt tésztát egy kiolajozott tepsibe öntjük, és ráhalmozzuk a padlizsánt. Erre öntjük a tejfölt, majd megszórjuk reszelt sajttal. A rakottast ezután a sütőbe tesszük, és 20-25 perc alatt készre sütjük. Aki szereti a fűszeresebb ízeket, rakhat bele egy csipetnyi kakukkfüvet és gyömbért is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.