Elkészítés: Egy hőálló jénai tálat kibélelünk húsos füstölt szalonnával. A sózott, borsozott hússzeleteket lisztbe, tojásba mártjuk, vagy sűrű palacsintatésztát készítünk.
A tálba egymás mellé rakjuk. Beborítjuk néhány szelet pulykasonkával. Meghintjük sajttal, majd ismét hús, sonka és sajt következik.
A tálat lefedjük. Nagyon lassan, csaknem 50 percig sütjük. Újra megszórjuk sajttal, és addig tartjuk a sütőben, amíg a sajt ráolvad.
Burgonyakrokettet kínálunk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.