Elkészítés: A tojásokat keményre főzzük, majd karikára vágjuk.
A hagymát karikára vágjuk, az újhagymát 2-3 cm-es darabokra, és olajon kissé megpároljuk.
A gombát felszeleteljük, megpároljuk. Sózzuk, borsozzuk.
Tűzálló tálban rétegezve rakjuk le úgy, hogy hagymával kezdődjön és hagymával fejeződjön be a rétegezés. Végül az egészet leöntjük a mustárral elkevert tejföllel, amelyet sóval, borssal ízesíthetünk.
Sütőben jól melegítsük át, majd reszelt sajttal szórjuk meg. Felséges étel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.