Előkészítés: A hagymácskákat meghámozzuk, megmossuk és megtöröljük. A túl nagyokat félbevágjuk.
Elkészítés: A hagymácskákat 5 percig forró sós vízben főzzük, majd lecsepegtetjük, újból leöblítjük, és konyhai törlőn megszárogatjuk őket. Az olívaolajat nem túl széles, de mély edényben felforrósítjuk. A tojásokat felverjük. A hagymácskákat megforgatjuk a lisztben, majd a tojásban. Egyszerre 5-6 darabot beleteszünk a forró olajba, és amikor épphogy pirosra sültek, habszedő kanállal kiemeljük őket. A kész hagymácskákat melegen tartjuk, amíg a többi is kisül. Nagyon forrón, sóval és (frissen őrölt) borssal megszórva tálaljuk. Esetleg vékonyra szeletelt felvágottat kínálhatunk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.