Mákos guba  recept
Mákos guba
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Amerikai káposztasaláta (Coleslaw) recept
Amerikai káposztasaláta (Coleslaw)
A tökéletes flódni recept
A tökéletes flódni
Pozsonyi kifli recept
Pozsonyi kifli
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral recept
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Hagymás rostélyos  recept
Hagymás rostélyos
Spenótfőzelék fokhagymásan recept
Spenótfőzelék fokhagymásan
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal recept
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Édes bundás kenyér (french toast) recept
Édes bundás kenyér (french toast)
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Rántott hagymácskák  recept
recept
Egyszerű

Rántott hagymácskák

30 perc
4 adag
Olcsó
5
2002. 07. 04.

Elkészítés

Előkészítés: A hagymácskákat meghámozzuk, megmossuk és megtöröljük. A túl nagyokat félbevágjuk.
Elkészítés: A hagymácskákat 5 percig forró sós vízben főzzük, majd lecsepegtetjük, újból leöblítjük, és konyhai törlőn megszárogatjuk őket. Az olívaolajat nem túl széles, de mély edényben felforrósítjuk. A tojásokat felverjük. A hagymácskákat megforgatjuk a lisztben, majd a tojásban. Egyszerre 5-6 darabot beleteszünk a forró olajba, és amikor épphogy pirosra sültek, habszedő kanállal kiemeljük őket. A kész hagymácskákat melegen tartjuk, amíg a többi is kisül. Nagyon forrón, sóval és (frissen őrölt) borssal megszórva tálaljuk. Esetleg vékonyra szeletelt felvágottat kínálhatunk mellé.

Megjegyzés
Munka: kb. 20 perc Fogyasztható: kb. 25 perc múlva

Recept értékelése

5 / 5

1 értékelés

Ajánljuk még

Klasszikus húsos lasagne (al forno)
Recept
Mester

Klasszikus húsos lasagne (al forno)

90 perc
|
6 adag
|
Megfizethető
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Bögrés mikrós sütik málnával
Recept
Egyszerű

Bögrés mikrós sütik málnával

10 perc
|
2 adag
|
Átlagos
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Kálvinista mennyország
Recept
Mester

Kálvinista mennyország

120 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

Mexikói tejszínes csirkeragu
Recept
Egyszerű

Mexikói tejszínes csirkeragu

60 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Ekler fánk csokis tejszínhabbal
Recept
Egyszerű

Ekler fánk csokis tejszínhabbal

75 perc
|
6 adag
|
Megfizethető
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Ehető adventi koszorú
Recept
Rafinált

Ehető adventi koszorú

90 perc
|
4 adag
|
Költséges
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Kelkáposztás tészta szalonnával és tojással
Recept
Egyszerű

Kelkáposztás tészta szalonnával és tojással

60 perc
|
2 adag
|
Megfizethető
Kard Sándorné szerző profilképe

Kard Sándorné

A legfinomabb gesztenyekrémleves
Recept
Egyszerű

A legfinomabb gesztenyekrémleves

60 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Kósa Kolos szerző profilképe

Kósa Kolos

Hasonló receptek

Klasszikus húsos lasagne (al forno) recept
Recept
Mester

Klasszikus húsos lasagne (al forno)

90 perc
|
6 adag
|
Megfizethető
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Ehető adventi koszorú recept
Recept
Rafinált

Ehető adventi koszorú

90 perc
|
4 adag
|
Költséges
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

A legfinomabb gesztenyekrémleves recept
Recept
Egyszerű

A legfinomabb gesztenyekrémleves

60 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Kósa Kolos szerző profilképe

Kósa Kolos

Hortobágyi húsos palacsinta recept
Recept
Mester

Hortobágyi húsos palacsinta

85 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Friss receptek

Klasszikus húsos lasagne (al forno) recept
Recept
Mester

Klasszikus húsos lasagne (al forno)

90 perc
|
6 adag
|
Megfizethető
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Bögrés mikrós sütik málnával recept
Recept
Egyszerű

Bögrés mikrós sütik málnával

10 perc
|
2 adag
|
Átlagos
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Kálvinista mennyország recept
Recept
Mester

Kálvinista mennyország

120 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

Mexikói tejszínes csirkeragu recept
Recept
Egyszerű

Mexikói tejszínes csirkeragu

60 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Ekler fánk csokis tejszínhabbal recept
Recept
Egyszerű

Ekler fánk csokis tejszínhabbal

75 perc
|
6 adag
|
Megfizethető
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Ehető adventi koszorú recept
Recept
Rafinált

Ehető adventi koszorú

90 perc
|
4 adag
|
Költséges
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Kelkáposztás tészta szalonnával és tojással recept
Recept
Egyszerű

Kelkáposztás tészta szalonnával és tojással

60 perc
|
2 adag
|
Megfizethető
Kard Sándorné szerző profilképe

Kard Sándorné

A legfinomabb gesztenyekrémleves recept
Recept
Egyszerű

A legfinomabb gesztenyekrémleves

60 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Kósa Kolos szerző profilképe

Kósa Kolos

Túrógombóc mézeskalácsos meggymártással recept
Recept
Mester

Túrógombóc mézeskalácsos meggymártással

60 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Osztrák császármorzsa recept
Recept
Egyszerű

Osztrák császármorzsa

30 perc
|
2 adag
|
Olcsó
Baloghné Kele Judith szerző profilképe

Baloghné Kele Judith

Pestós cukkinispagetti sült csirkemellel recept
Recept
Egyszerű

Pestós cukkinispagetti sült csirkemellel

30 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Friss sztorik

Hozzávalók sikeresen mentve a bevásárlólistába!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.