Elkészítés: A hússzeleteket sózom, kicsit állni hagyom. A virsliket hosszában kétfelé vágom, közé helyezem a sajtcsíkokat. Majd a töltött virslit betekerem a hússzelettel.
Először lisztbe forgatom, majd palacsintatésztába, végül a tekercseket zsemlemorzsába forgatom. Bő, forró olajban lassú tűznél szép pirosra sütöm.
Közben a hagymát meghámozom és vastag karikára szelem. Besózom, majd beleforgatom először lisztbe, aztán a
palacsintatésztába, végül a zsemlemorzsába. Forró olajban piros ropogósra sütöm.
Tálaláskor egy lapos tálat körberakok a
hagymakarikákkal, középre helyezem a
hústekercseket, és paradicsomszeletkékkel, illetve zöldpaprika karikákkal díszítem. Köretnek petrezselymes burgonyát vagy hasábburgonyát tálalok – házi készítésű ketchuppal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.