Elkészítés: A megtisztított sertéslábakat egy lábasban tesszük, felöntjük annyi vízzel, hogy az ellepje. Beletesszük a gyökeret, a sárgarépát, majd sóval, borssal, babérlevéllel, köménymaggal ízesítjük, és fedő alatt lassú tűzön olyan puhára főzzük, hogy a lábak könnyen kicsontozhatók legyenek.
Ha túl vagyunk a kicsontozáson, a húst alaposan lecsepegtetjük, és a szokásos módon (liszt, tojás, zsemlemorzsa) bepanírozzuk, s bő, forró olajban ropogósra sütjük.
Köretnek majonézes burgonya illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.