Előkészítés: A tofut 1,5 cm vastagságú téglalapokra vágjuk. A zöldséglevest ízesítjük a szójaszósszal, és kb. 20 percig áztatjuk benne a tofut. A rizst megfőzzük.
Elkészítés: A tojást felverjük. A tofut alaposan lecsepegtetjük, és bepanírozzuk, azaz megforgatjuk a lisztben, a tojásban és a zsemlemorzsában. A szójacsírát megmossuk, a tofu áztatólevéből elveszünk kb. 1 decit, és puhára pároljuk benne a szójacsírát. Az olajat felforrósítjuk, és aranybarnára sütjük benne a tofutéglákat. Kiszedjük és lecsepegtetjük. A rizzsel, a szójacsírával tálaljuk. Szójaszószt kínálhatunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.