Elkészítés: A zellert alaposan megmossuk, sós vízben egészben megfőzzük, majd meghámozzuk, karikákra vágjuk. Befűszerezzük, ételízesítővel, sóval, borssal. Hagyjuk állni pár percet.
Ezután a teljes kiőrlésű lisztbe, a felvert tojásba és a reszelt parmezán sajttal elkevert teljes kiőrlésű zsemlemorzsába forgatjuk. Bő olajban kisütjük.
Tetszőleges körettel és mártással /sajtmártás, tartár/ tálaljuk. Én rizi-bizit és joghurtos salátát készítettem mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.