Elkészítés: A rebarbara szárát megtisztítjuk, megmossuk, és kisebb
kockákra vágjuk. 1,5 liter vizet felforralunk egy csipet őrölt fahéjjal és a szegfűszeggel. A forró vízbe tesszük a cukrot, a rebarbarát és a morzsát, 1-2 percig forraljuk, majd levesszük a tűzről.
A tojássárgáját összekeverjük az aludt tejjel, lassan és állandóan keverve adjuk a leveshez.
A tojásfehérjéből vaníliás cukorral habot verünk, és tálaláskor 1-1 kanállal teszünk belőle mindegyik adag tetejére. Egyhén hűtve fogyasszuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.