Elkészítés: A leveles tésztát a fagyasztóból kivesszük, szobahőmérsékleten hagyjuk teljesen kiengedni.
A rebarbarát és az almát meghámozzuk, kockákra felvágjuk. Egy edénybe tesszük, felöntjük annyi vízzel, hogy éppen csak ellepje. Beletesszük a cukrot, majd pár perc alatt puhára főzzük, leszűrjük, majd botmixerrel pépesítjük, és teljesen kihűtjük.
A kihűtött masszához keverjük a vaníliás cukrot és a pudingport, majd belecsipkedjük a bodzavirágot.
Az előnyújtott leveles tésztát kicsavarjuk a papírból, majd egyenletesen rákenjük a rebarbarás-pudingos masszát. Ezután a papír segítségével óvatosan feltekerjük, éles késsel kb. 1 cm szélesre felvágjuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük kicsit távolabb egymástól a csigákat.
Előmelegített sütőben, magasabb hőmérsékleten szép pirosra sütjük.
Tálalás előtt langyosra hűtjük, majd a tetejét porcukorral megszórva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.