Elkészítés: A megtisztított, feladarabolt rebarbara szárát cukros, fahéjas, szegfűszeges vízben félpuhára főzzük, majd hűtjük. A leszűrt, lehűtött rebarbaraszárat hámozott, kockára vágott almával, kockára vágott mézes puszedlivel, dióval és fahéjjal összekeverjük. A vajastésztát 24-25 cm széles lapra nyújtjuk. Közepére csíkban halmozzuk a tölteléket. A két oldalát 45 °-os szögben 2 cm széles csíkokban felvágjuk, majd a füleket fonásszerűen egymásra hajtjuk, ezután lekenjük tojással és megszórjuk cukorral. Ezután tesszük csak 200–220 °-os sütőbe, ahol szép pirosra sütjük. Ha megsült, 5-10 perc pihenés után szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.