Előkészítés: A krémhez megtisztítjuk a rebarbarát, megmossuk, és kis darabokra vágjuk.
Elkészítés: A rebarbarát a cukorral, a vaníliás cukorral és a lekvár felével kis lábosban, lefedve kb. 15 percig pároljuk. Levesszük a tűzről, belekeverjük a citromlevet, és kissé hűlni hagyjuk. Közben a zselatint a csomagon olvasható utasítás szerint kevés vízbe beáztatjuk. Hozzáöntünk 1 dl vizet felforraljuk, és a langyos rebarbarához keverjük. Hidegre tesszük. Amikor a rebarbarás krém elkezd kocsonyásodni, kemény habbá verjük a tejszínt, és a rebarbarához keverjük. Hidegre tesszük, hogy kissé megdermedjen. A tortalapot tálra fektetjük, és köré rakjuk egy kapcsos tortaforma oldalát. A tortát megcsepegetjük a mandulalikőrrel, és rákenjük a maradék lekvárt. Rásimítjuk a rebarbarakrémet, és kb. 2 órára hidegre tesszük. A maradék rebarbarát megtisztítjuk, megmossuk, és kb. 2 cm széles rombuszokra vágjuk. A bort a cukorral felforraljuk, kis adagokban 3-4 percig pároljuk benne a rebarbaradarabokat. Szűrőkanállal kiemeljük, lecsepegtetjük, és hagyjuk kihűlni. A boros levet átszűrjük, és vízzel 2,5 dl-nyire kiegészítjük. A tortabevonót belekeverjük, és a csomagon olvasható utasítás szerint felforraljuk. A rebarbaradarabokat a torta tetejére fektetjük, és ráöntjük a tortabevonót. Hagyjuk megkocsonyásodni. 7. A mandulát zsiradék nélkül pár perc alatt megpirítjuk, tányérra borítjuk. A tejszínt kemény habbá verjük a vaníliás cukorral és a habfixálóval. A tortáról óvatosan levesszük a kapcsot, oldalát vékony megkenjük tejszínnel, és rászórjuk a mandulaforgácsot. A maradék tejszínből habrózsákat nyomunk a torta tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.