Elkészítés: Egy tálban a lisztet, a sót, a sütőport, a cukrot, a reszelt répát és almát, a mandulát és a fahéjat jól elkeverjük. Az olvasztott vajat a tojásokkal jól összekeverjük, majd a száraz anyagokhoz öntjük, és összeforgatjuk.
A masszát a muffinformák 3/4 részéig töltjük meg, 180 fokra előmelegített sütőben 30-35 percig sütjük (tűpróbával ellenőrizzük!).
Hagyjuk kihűlni.
A mázhoz a tojásfehérjét elkeverjük a porcukorral. A kihűlt muffinok tetejére csurgatjuk. A marcipánmassza egyik részét narancs (répa) színűre színezzük, és répa formákat alakítunk ki belőle. A zöld színűre színezett masszából levélszárakat formázunk, és ráillesztjük a répákra. A kész répákat a muffinok tetejére helyezzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.