Elkészítés: A tojássárgáját a cukorral habosra keverjük, beletesszük a kakaót és a bort, majd óvatosan a felvert habját és a sütőporral elkevert lisztet. Kivajazott tepsibe tesszük és megszórjuk a kinyomkodott meggyel. Előbb kb. 5 percig előmelegített sütőben nagy lángon, majd visszavéve kb. 120 fokon megsütjük.
A krémhez 6 tojássárgáját pici cukorral habosra keverünk, beleteszünk 2 kanál lisztet. 3 dl tejet felteszünk forralni, majd ezt is belekeverjük. Állandó keverés mellett kis lángon sűrűre főzzük, míg elválik a lábas aljától, majd kihűtjük, közben többször kevergetve.
25 dkg margarint 15 dkg cukorral nagyon habosra keverünk, és a kihűlt masszát beletéve jól összekeverjük. Rákenjük a kihűlt tésztára a krémet.
A tetejére rátehetjük a gőz felett cukorral keményre felvert tojáshabot, de sokkal finomabb, ha fél liter tejszínt cukorral felverünk - habfixet tegyünk bele -, és újra verjük még egy kicsit. Ezt rákenjük a krémre és a tetejére reszelt csokit szórunk.
Ez egy nagyon finom süti.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.